Тату від машинки - Free machine tattoo

Якщо ви подумали, що цей пост буде про тату без використання машинки, вона ж техніка «Теборі», то ні. Тату не без машинки, а тату від машинки. Все вірно в заголовку. Вже якось писав про техніку фріхенду "Тату від руки" в якому згадував про ось цей супер фріхенд, а саме тату, які виконуються одразу машинкою на тілі. Такий спосіб нанесення існує та набирає все більшу популярність серед тату майстрів, яким звичний фріхенд маркерами та ручками вже чи то приївся, чи то просто демонстрація своєї досконалості. В такій техніці, як і в звичайному фріхенді головне абсолютна довіра тату майстру. А ще головніше, тут потрібний не аби який скіл малювання та стовідсоткове відчуття пропорцій. 
Вперше я побачив такій спосіб нанесення тату майстром Хорійоші (Horiyoshi III), який працює в стилі - традиційної японіїї (Іредзумі). Який відмалював та відтатуював вже не одну сотню тих самих драконів, тому майстер з впевненістю може відтворити такий ескіз без підготовки одразу на тілі клієнта.
Тому, якщо ви не впевнені в супер здібностях свого майстра, не ризикуйте. Якщо на стадії звичайного фріхенду ви хоч якось зможете представити на своєму тілі композиційне розміщення та приблизний результат, то в цьому ж випадку є тільки ваша чиста шкіра довірена вашому тату майстру. Разом з тим це не аби яка відповідальність і для майстра аби не запартачити свого клієнта. Адже, тут немає права на якусь помилку під час самого нанесення!
Нижче ви можете переглянути відео різних майстрів на яких продемонстрований спосіб нанесення тату від машинки. Та крім вище згаданого Хорійоші хочу відмітити лише одного майстра як Aaron Norton який на постійній основі практикує цю техніку нанесення.
Як вам така техніка як спосіб для виконання тату? Погодились, б на таке татуювання? Пишіть свою думку в коментарях.


Defliketonezine Tattoo Blog © 2022

Коментарі

Популярні публікації